sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Saako jo valita?

Odottavan aika on pitkä, nyt tuntuu että nämä viimeiset kaksi viikkoa ennen Siirin synnytystä on niin pitkät. No nyt ei onneksi ole kuin reilu viikko jäljellä. Pentuleirin valmistelut on tehty jo toissa viikolla. Eli makkarissa on pentulaatikko ollut jo reilun viikon. Lopuksi päädyimme tekemään siitä poliisi-Siirille vankilan, neiti kun tuli sieltä joka yö mun viereen nukkumaan sittenku just olin melkein nukahtanut. Hyvin ajoitettu niin etten enää jaksanut alkaa ajamaan sitä pois unen pöpperössä. Aamulla pentulassa sitten Tootsie kuorsaili tyytyväisenä. Ajattelin että tässä käy vielä niin että pennelit syntyy kans sinne sänkyyn meidän viereen, niinpä pentulaatikon ympärillä on nyt sitten kompostiaidoista tehty häkki. Tässä taitaa käydä niin että pallot pitää nostaa jonnekkin jäähylle, eipä tuo taida olla hyväksi syöksyillä niiden perässä täällä meidän laminaattilattialla.  Välistä mami yrittää vielä tunkea itseään kirjakaapin alle oikein tosissaan niiden perään. Ja tasaseen tahtiin leviää vielä muutkin lelut tuosta lelulaatikosta pitkin huushollia.Toisin sanoen Siiri on tosi pirteä ja käytiin eilenkin 40 minuutin lenkki.

 Tänään oli sitten eka kerran kun tunsin kuinka pennut "potkiskelee" masussa. Aika siistiä, ne on niin lähellä eikä yhtään tiedä että mitä sieltä tulee ja kuinka monta. Ainakin oli sellainen ketjureaktio että ku yks liikuskeli oikealla puolella niin toinen potkas takas vasemmalta. Jos saa valita niin otan tuon oikean puolen hepun, se tuntuis olevan oikea Siirin poika. Sen verran sitä vissiin ärsytti käsi siinä vatsan kupeella kun piti koko ajan potkia vastaan ja kauan aikaa se näkyi siellä verryttelevän ;-)). Sitten on niin hauska kun Siiri on niin cool ja sitä ei yhtään mietitytä että ketkä sen vatsassa hilluu. Raukena vaan venytteli ja nukahti välillä ja näki jotain juoksu unia, kun kaikki tassut väpätti kattoa kohden yhtä aikaa. Luontoäiti osaa nämä hommat aika hyvin vissiin hoitaa.

1 kommentti:

  1. Olipa kiva kuulla uutisisa ja varsinkin, että Siiri on rauhallinen oma itsensä :) KAmalsati tsemppia loppuodotukseen ja mä peukutan täällä ja lähetän psoitiivisia asjatuksia sinne! Hyvää talvea? sinnekin.

    VastaaPoista