sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Belly, belly


Kyllä se kasvaa, vai mitä? Tässäpä muutama kuva masusta, just vasta otettuja. Maitobaari on kans kunnolla paisunut. Vielä on n. 3 viikkoa aikaa H-hetkeen. Siiri on jonkin verran rauhoittunut, siis että nukkuu vähän enemmän. Ja nauttii vielä enemmän masun rapsutuksista. Mutta leikki kyllä maistuu kans, tuo pallo on kestosuosikki ja sitä pitää joka päivä useampaan otteeseen huiskia sohvan alle. Masu on aika karvaton, vähän sitä ajelin viime viikkoista ultraa varten ja trimmauksesta on nyt kohta kuukausi. Siirillä ei karva ole mikään super paksu mutta ihan OK.
Agilityfriikilla eli mulla alkaa pikkasen nyt polttelemaan kun ei oo treenannu pariin kuukauteen. Kun näkee jonkun video pätkän niin tekis mieli testailla itse kans. Treenejä vetäessä vois vaikka näpätä jonkun koiran ja testata. Toiset päivittelee naamakirjaa kisatuloksilla ja -reissuilla. Itse ei oo haisuakaan että missä ja koska niitä kisoja on, ei ole tullut vilkaistua kisakalenteria ollenkaan. Pitää lohduttautua ettei se niin kauhean mukavaa ole tähän vuodenaikaan ajella pitkiä matkoja pimeässä. Kasvaapa harkkahalut ja motivaatio. Millainenhan Simppu on harkoissa sitten ens vuonna sitten kun on saanut olla niin kauan aikaa tauolla?  Onko rauhoittunut vai ihan lentoharakka? Niin ens vuonna...... 
Pentuleirin valmistelut on käynnistyneet. Lauantaina käytiin ostamassa "pissamattoa" ja alustoja pentulaatikkoon (alustojahan ei ookkaan yhtään ennestään...hehe). Siis "pissamatto" on tuollaista muovimattoa joka tulee siihen pentuleirin alle, suojaamaan lattiaa. Pentuaitaustakin on jo soviteltu tuohon rapun alle. Digitaalivaaka on kans kaapissa oottamassa punnituksia.  Jänskättää, jänskättää. Ei nyt sentää käydä toista kertaa ultrassa, mutta mietityyttää että montako niitä siellä on. No vielä pitää vaan ooooooottaa. 
Mitähän Tootsie tykkää sitten penneleistä, aina tykännyt omistaan aivan hulluna. Leikittänyt niitä ja antanut eka pentujen imeä vielä 11 viikkoisinakin. Onkohan se vaan yhtä cool kun on nykyään muiden ku Siirin kans. Siirin kans se leikkii ja hoitaa sitä, mutta muille se on sellainen vanha rouva, joka ei ees päätään turhaan letkauta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti