lauantai 27. lokakuuta 2012

Syksy kiva?Olipa tänään hieno päivä. Käytiin koiruuksien kanssa metsälenkillä ja oltiin kuin satumetsässä, puut ja sammaleet ja heinänkorret oli niin hienosti huurteisia. Ja mikä oli hienointa, suot on jäätyneet ja nyt pääsee vaikka minne kävelemään. Suosittelen muillekkin kyllä, on vähän niinkuin kun pääsis hangella hiihtämään vähäs minnekkin mutta nyt vielä kävelemällä. Täällä meidän lähellä on niin paljon märkiä paikkoja että kesälläkin saa mennä kumpparit jalassa metsälenkille, siis kun meen muutaman kilometrin päähän tuosta E4:sta johon ei oo niin pitkä matka meiltä. Niin nyt oli ihan erillaista, me like. Ja aurinko oli niin kirkas ja lämmitti jopa. Vähän sellainen avaruustunnelma tuli hiljaisuudessa. 
Siiri jatkaa nirsoiluaan ruuan kanssa. Mutta kananmuna ja raejuusto tekee kauppansa. Täytyy tilata aika sinne ultraan ens viikolla että saa tietää kannattaako sitä lihottaa. Mutta jos pitäis veikata niin luulen että sieltä jotain on tulossa.
Hippu cairnterrieri serkku käväs tänään kylässä, ja nyt on kyllä tylsä kausi. Sen kanssa ei Siiriä nyt yhtään leikitytä. Mutta omineen tai minun kanssa kyllä pallot liikkuu. Se on niin hauska heppu, leikin sen kanssa illalla lattialla. Sillä oli sen "kissapallo" ja sitten jostain teurastetusta pehmolelusta korva, ja kovin oli kallisarvoisen näköiset aarteet. Molemmat yhtä aikaa suussa, no onhan sillä joskus siellä 2,5 "kissapalloa" yhtäaikaa. No kuiteski se on niin täpinöissään pienestäkin ja innostuu kun uhkailen ottaa sen leluja. Tulee lähelle ja on niin jäykkänä ja salamana pois jos olen ottavinani lelua. Ees taas kierros tietsikka huoneeseen ja sitten taas kärkkymään että saatkos kiinni. Välillä sitten kun otetaan vetoleikkiä niin ottaa oravaotteen kädestä etutassuillaan ja tyrkyttää ja tyrkyttää että ota kiinni, ota kiinni. Tuli itsellä mieleen että pysy aina tuollaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti